Rólunk

Több mint 20 éves nemzetközi nagyvállalatoknál és hazai KKV-knál szerzett tapasztalattal a hátam mögött döntöttem egy saját tanácsadó vállalat létrehozása mellett. Éveket töltöttem a pénzügyi szektorban, voltam középvezető nemzetközi biztosítónál, dolgoztam jogvédelmi területen marketing vezetőként. Sokat tapasztaltam marketingügynökségi partnerként és service design tanácsadóként piackutató vállalatnál. Láttam számtalan jó ötletet és rossz megoldást. Folyamatosan tanultam a problémákból és megoldásukból. Mindezek hatására alakult látásmódom, formálódott gondolkodásmódom. Ma már sok problémát másképp oldanék meg, mint annak idején. Ma elsősorban a megoldásra fókuszálok a probléma helyett.

Üzleti látásmódom, kreativitásom, eszközismeretem az, ami a legnagyobb hozzáadott értéket adja, amikor együtt dolgozom ügyfeleimmel. A megbízások során közös gondolkodásra hívom ügyfeleimet, hiszen csak így érhetjük el a legnagyobb üzleti hatást. 

  Tarsoly Norbert

  Tarsoly Norbert, alapító

  Pályám a jogi karon indult majd nemzetközi gazdálkodás területén folytatódott, így hamar fókuszba került a stratégia szemlélet, továbbá a marketing és sales területek eredményes vezetése. Az elmúlt évtizedekben felsővezetői pozíciókat töltöttem be,  jelentős sikereket érve el egy-egy cég piaci vezető poziciójának megtartásában, illetve új piacra lépésében, termékfejlesztésben tovább a managament kialakításában, erősítésében.

  Mára a TN-Consulting csapatának tagjaként, elsősorban  üzletfejlesztéssel, stratégiai  marketing tanácsadással, vezetőfejlesztéssel, HR és szervezeti kultúra támogatásával és mediációval foglalkozom. Alapítója  vagyok az Első Magyar Adományközösségnek, amelynek célkitűzése a mindennapokba beleillő tudatos és elégedett adományozás élménye és projektszemléletű tervezése!

   Tarsoly Norbert

   Esterházy Gyarmati Dóra,
   vezető partner

   TNC

   Küldetés

   „Azért dolgozunk, hogy partnereinknek ne kelljen lemondani az elégedett ügyfelek hűségéről, és ezáltal elesni extra bevételektől, csak azért, mert nincs elegendő idejük, pénzük, vagy kellő marketingkommunikációs tapasztalatuk meglévő és leendő ügyfelei emelt színvonalú kiszolgálására. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha ügyfeleink és ügyfeleink ügyfelei olyan kiszolgálást kapnak, amivel mi magunk is elégedettek lennénk. Ez pedig nem kevés.”

   Az általunk végzett munka hozzáadott értékével mindenki nyertesen kerül ki az együttműködésből.

   Velünk nyer…

   … az ügyfele, aki minőségi szolgáltatást kap, s élményekkel gazdagodik.

   … Ön, ugyanis magasabb minőségen, kevesebb költséggel nagyobb árbevételt ér el, és visszatérő ügyfelek ajánlásaival gazdagodik.

   … az alkalmazottjai, hiszen fejlődnek emberileg, szakmailag és anyagilag.

   … mi, mert minden együttműködésünkből értékes tapasztalatokat gyűjtünk.

   Partnereink

   Nem értünk mindenhez. Viszont sokak támogatására számíthatunk, ahogy mi is támogatunk sokakat. Együttműködő partnereinket és kollégáinkat a saját értékrendünk mentén választottuk ki. Mára legtöbbjük több mint partner. Bátran rájuk bízhatjuk ügyfeleinket. Ahogy mi, úgy Önök sem fognak csalódni.

   Ha egy-egy üzleti probléma feltérképezése során felmerül, hogy külső partnerre van szükség a megvalósításhoz, előszeretettel ajánlunk megbízható partnereink közül megfelelőt.

   A teljesség igénye nélkül:

   • Kommunikációs képzések, ügyfélközpontúsági képzés, live communication: EduCare Hungary Marketing Tanácsadó és Oktatásszervező Kft.
   • Vezetőfejlesztés, vezetői coaching: Gyarmathy Dóra,
   • Értékesítési tréningek, tárgyalás technika, testbeszéd: MOST Hungary
   • CSR – Társadalmi szerepvállalás, munkatársi elkötelezettség fejlesztés: Első Magyar Adományközösség Alapítvány
   • Ügyfél elkötelezettség építés, promóciós játék szervezés, lojalitás növelés: Maxxon Reklámügynökség
   • Adatbázis marketing – Proaktivdirekt
   • Performance marketing (SEO, google, facebook, instagram) – Drive Online Marketingügynökség
   • Közösségépítés, üzleti networking: Businessflow